dimecres, 17 de juliol del 2013

Tapa d’empedrat



Ingredients per 4 persones:

200 gr. de mongetes del ganxet bullides
Una mica de suc de coure les mongetes
200 gr. de tomàquets madurs
150 gr. de bacallà esqueixat ( remullat)
5 gr. de ceba tendra
Olivada
Oli d’oliva verge extra                                                                         
Sal i pebre negra

Elaboració:

Agafem un bol i posem les mongetes amb 50 centilitres d’oli d’oliva i ho triturem amb la batedora i afegim una mica del suc de coure les mongetes fins que ens quedi una textura de maionesa no gaire espessa.
Escaldem amb aigua bullent 3 minuts els tomàquets després  els pelem i traiem les llavors. Els triturem amb la ceba tendra,un bon raig d’oli d’oliva , sal i pebre.

Muntatge de la tapa d’empedrat:

En un got o recipient de vidre petit i posem primer el puré de mongetes, a sobre el puré de tomàquet, a sobre el bacallà esqueixat esmicolat i finalment ho amanim lleugerament amb l’olivada.  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada