Ingredients per a 4 persones:
400 gr. costella porc tallada petita
400 gr. de fideus una mica gruixuts (nº 4)
1 ceba
1 pebrot verd o mig de vermell (segons agradi mes)
2 tomàquets madurs mitjans
Un raig de conyac , sal, oli i aigua
Temps de preparació i cocció una hora aproximadament.
Preparació:
Agafem una cassola i hi posem oli quan es una mica calent i posem la costella amb una mica de sal i la deixem rostir una mica , quan agafa color i posem el pebrot net i sense granes tallat a dauets petits, deixem que cogui una mica i afegim la ceba neta ratllada o tallada ben petita, deixem enrossir sense que se’ns cremi i llavors i afegim el tomàquet sense la pell ratllat i hi deixem coure una mica tot plegat, quan ho tenim ben sofregina’t hi afegim un bon raig de conyac , ho flamegem amb molt de compte i ho deixem que s’evapori una mica.
Afegim els fideus i una mica de sal , ho remenem i posem l’aigua bullint fins a cobrir-ho tot i ho deixem coure tapat uns 15 minuts remenant de tant en tant perquè no se’ns enganxin, passat aquest temps mirem si estan cuits i be de sal , sinó rectifiquem de sal i els deixem coure uns 5 minuts mes depenent del gust de cada ú . Tot seguit ja els podem servir a taula.
Es un plat molt senzill que amb una amanida d’acompanyament ens farà un bon àpat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada