INGREDIENTS: (per a 4 0 5 persones)
.20 canalons "El pavo"
.1/2 trufa
.1/2 tasseta de vi blanc
.1 tasseta de llet
.Suc de llimona i sal
.Salsa de tomàquet, 500g
.Formatge Parmesà ratllat
PREPARACIÓ:
Es cou el rap i el lluç en *“escalfat”,assaonat-lo amb la sal, el suc de llimona, el vi blanc i una tasseta d’aigua.Un cop cuit i refredat una mica, esmicoleu-lo i ajunteu-lo amb els cossos dels musclos oberts al baf , tallats a trossos,i amb les gambes fregides, pelades i tallades,també, a trossos petits.
Al mateix cassó on hem fregit les gambes,es fa una salsa beixamel amb 50g de mantega,40g de farina,suc de la cocció del peix,i llet,amb un total de líquid d’1/4 de litre. Si en faltès, s’hi afageix una mica mès de llet i a continuació es barreja amb el peix ja esmicolat i la trufa picada,es posa amb una plàtera perquè es refredi.
Els canalons, ja cuits, esteneu-los un al costat de l’altre i repartiu-hi tota la pasta entre tots ells,enrotlleu-los i col.loqueu-los en una plàtera untada,resistent al forn. Cobriu-los amb salsa de tomàquet, empolseu-los amb formatge i, ficats al forn, deixeu que es fongui el formatge, sense gratinar-los.
.Si ho preferiu, podeu cobrir-los amb salsa beixamel.
*ESCALFAT: coure un aliment a temperatura forta, però sense que arribi a bullir.
Es millor fer l’escalfat del peix al forn i entre 10 i 15 minuts ja es cuit.
Espero que us animeu a fer-los , son molt bons i quedereu molt i molt bè. Núria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada