FORN A 180 GRAUS-45MINUTS DE COCCIÓ APROXIMADAMENT
INGREDIENTS:
.3 OUS
.1 IOGURT NATURAL
.3 POTS IOGURT PLENS DE FARINA
.2 POTS IOGURT PLENS DE SUCRE
.1/2 POT IOGURT PLE D’OLI
.2 DITS D’ANIS
.1 SOBRE DE LLEVAT ROYAL
PER DECORAR LA COCA :
.PINYONS I CIRERES CONFITADES
.SUCRE EN POLS
PREPARACIÓ:
S’agafa una plata per anar el forn i s’unta amb mantega i farina. Es barregen tots els ingredients amb una batedora fins que quedi una pasta ben fina, es posa a la plata que ja tenim preparada i ho posem al forn a mitja altura a 180 graus i dalt i baix.
Posem els pinyons amb aigua perque aixi s'aguanten a sobre la coca, tallem les cireres per la meitat. Quan fa uns 25 minuts que ho tenim el forn hi posem les cireres i els pinyons ben escorreguts i ho deixem coure uns 15 minuts més. Llavors la punxem i si el punxo surt net ja la tenim cuita.
Hi posem el sucre en pols i la deixem refredar, quan es freda la treiem de la plata i ja es pot menjar.
Posem els pinyons amb aigua perque aixi s'aguanten a sobre la coca, tallem les cireres per la meitat. Quan fa uns 25 minuts que ho tenim el forn hi posem les cireres i els pinyons ben escorreguts i ho deixem coure uns 15 minuts més. Llavors la punxem i si el punxo surt net ja la tenim cuita.
Hi posem el sucre en pols i la deixem refredar, quan es freda la treiem de la plata i ja es pot menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada