dimecres, 18 de gener del 2012

Supremes de Salmó Duxelles (fines herbes ) amb Papillotta



Ingredients per a 4 persones:

4 supremes de Salmó d’uns 200 gr. cada una
4 rectancles de paper d’alumini tallats mès grans que el salmó
Mantega
½ carbassó
Una cebeta o xalotes
½ pastanaga
16 xampinyons
Julivert
4 cullerades de pure de tomàquet
½ copeta de vi blanc
Sal i pebre

Elaboració:

En un cassonet al foc amb mantega coure-hi primerament la ceba, després tireu-hi la pastanaga, el carbassó, el julivert i els xampinyons, tot tallat en juliana, ben fi i llarg. Molleu-ho amb vi. Deixeu-ho coure un minut i tireu-hi el tomàquet, la sal i el pebre.
Prepareu els fulls d’alumini i a sobre de cada un poseu-hi un parell de cullerades de juliana cuita o Duxelles, a sobre col·loqueu-hi les supremes i tanqueu-ho doblant tot el voltant de l’alumini.Poseu-les en una plata al forn uns 15 minuts, procurant que no es cremi el paper.
       Serviu-les abans no es desinflin.

Papillotte consisteix en coure al forn, peixos, carns i verdures posades dins un estoig de paper d’alumini.Ès inportant tancar-les bè, perque sinó no s’inflarien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada