dilluns, 20 de febrer del 2012

BESCUIT DE PERA



INGREDIENTS:                                                             
4 Ous amb clara
4 Cullerades de sucre
4 Cullerades de farina
1 Sobre de llevat
1 Iogurt natural
1 Raspadura de llimona
un raig d’oli
1 Kg de peres (Blanquilla)

 Xocolata desfeta 



Preparació :


Barrejar els 4 ous, més 4 cullerades de sucre i muntar-ho a la batedora. Afegir la farina, més el llevat, més el iogurt, més la raspadura de llimona, més el raig d’oli. Batre-ho bé. Afegir les peres ja tallades fines i barrejar. Posar-ho en un motlle una mica untat amb mantega i farina i coure a el forn 30 minuts a 160 graus. Desemmotllar un cop fred,tirar la xocolata desfeta per sobre i finalment, abans de servir a taula , decorar amb una pera. Que aquesta potser natural o confitada.

                                                            



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada