500gr, d'espaguetis
1 kg. de rossellones (Cloïses)
500 gr. de tomàquets madurs per fer salsa o
de llauna al natural pelats
0'75 dl, d'oli oliva
1 gra d'all
1 ramet de julivert
Sal i pebre
Temps de preparació: 30 minuts Dificultat:: Fàcil
Preparació:
Esbandiu bè les rossellones, directament sota l'aixeta. Peseu-les en una paella amb una cullerada d'oli perquè facin un bull a foc viu. Així que s'obrin traieu la paella del foc, escorreu el suc i deixeu-lo en repòs en un vas perque la sorra faci solatge.
Amb una cullereta desenganxeu les rossellones de les petxines i reserveu-les en un plat. En una cassola amb oli sofregiu l'all i la meitat del julivert, trinxats ben fins. Afegiu-hi el suc de les rossellones després de filtrar-lo. Remeneu, deixeu que s'avapori una mica i tireu-hi els tomàquets tallats a trossets, després de pelar i sense llavors. Adobeu-ho amb sal i pebre i coeu-ho durant uns 15 minuts.Abans de treure del foc afegiu-hi les rossellones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada