divendres, 16 de març del 2012

ESPAGUETIS AMB ROSSELLONES


                                                                                                    
Ingredients per 5 persones:

500gr, d'espaguetis
1 kg. de rossellones (Cloïses)
500 gr. de tomàquets madurs per fer salsa o
 de llauna al natural pelats
0'75 dl, d'oli oliva
1 gra d'all
1 ramet de julivert
Sal i pebre

Temps de preparació: 30 minuts  Dificultat:: Fàcil

Preparació:

Esbandiu bè les rossellones, directament sota l'aixeta. Peseu-les en una paella amb una cullerada d'oli perquè facin un bull a foc viu. Així que s'obrin traieu la paella del foc, escorreu el suc i deixeu-lo en repòs en un vas perque la sorra faci solatge.
Amb una cullereta desenganxeu les rossellones de les petxines i reserveu-les en un plat. En una cassola amb oli  sofregiu l'all i la meitat del julivert, trinxats ben  fins. Afegiu-hi el suc de les rossellones després de filtrar-lo. Remeneu, deixeu que s'avapori una mica i tireu-hi els tomàquets tallats a trossets, després de pelar i sense llavors. Adobeu-ho amb sal i pebre i coeu-ho durant uns 15 minuts.Abans de treure del foc afegiu-hi les rossellones.
A part coeu la pasta al dente en abundant aigua bullent, amb una mica de sal, i remaneu-la de tant en tant mentre duri la cocció.Escorreu-la i aboqueu-la a la cassola amb la salsa. Remaneu una mica i abans de servir a taula, empolseu amb la resta de julivert trinxat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada