dimarts, 19 de juny del 2012

LLONZAT DE LLOM AL FORN






Ingredients per 4 persones:
                                                                         
4 llonzats de llom
4 talls de pernil salat tallats prims
4 talls de pinya almibar
4 talls de formatge  (tipus tranchetes)
Oli i sal

Acompanyament:
Purè de patates , verduretes saltejades o simplement patates rosses de bossa, el que us agradi.

Preparació:

Posem la planxa al foc amb unes gotes d’oli, quan esta ben calenta i posem els llonzats  i deixem coure molt poc , just tomba i tomba. Els traiem del foc a mig coure, hi posem una mica de sal per cada banda i els posem a una plata per anar el forn. A damunt de cada tall de llonzat hi posem un tall de pinya, un tall de pernil salat i un tall de formatge. Encenem el forn i ho posem a gratinar uns minuts que es desfaci el formatge.
Ho traiem del forn i ja ho podem servir acompanyat d’un purè de patates , unes verduretes saltajades o el que volgueu.
Es un plat diferent i fàcil de fer.



     
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada