Ingredients per 4 persones:
500 grs. De bacallà remullat per esqueixar
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
2 cebes tendres o de Figueres
2 tomàquets madurs
200 grs. de mongetes bullides (collsecabra, ganxet,santa pau….)
Sal, pebre, oli d’oliva verge
Orenga (opcional)
Per el purè d’olives negres:
Un bon grapat d’olives negres d’Aragó
Oli d’oliva verge
Preparació:
Esqueixem el bacallà pessigant sense deiaxar-lo gaire petit, l’amanim amb una mica d’oli i el reservem.
Tallem totes les verdures a quadradets, les barregem en un bol i amenim amb un raig d’oli, sal i pebre.I afegim les mongetes i ho tornem a barrejar.
Traiem el pinyol de les olives i les trinxem amb la batedora amb un raig d’oli.
Muntem els plats amb una base d’esqueixada i la barreja de verduretes amb mongetes al damunt. Al costat hi posem una mica de purè d’olives.
Es un primer plat molt bò i refrescant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada