dissabte, 26 de maig del 2012

PASTÍS DE FORMATGE



INGREDIENTS:

. 5 ous                                                                           
. 200 grams de sucre
. 100 grams de maizena
. 4 iogurts de llimona
. 125 cm3 de llet
. 125 cm3 de nata liquida
. 300 grams de formatge filadelfia
. 1 0 2culleradetes petites de Licor 43 o Cointreau



PREPARACIÓ:

Es barregen tots els ingredients al turmix (minipimer)

S’unta un  motlle rodó amb mantega i s’hi posa tota la pasta , ens ha de quedar una textura cremosa.
Si queda molt espès hi tirem una mica de llet.
Si queda molt líquid hi tirem nata.
1 hora al forn a dalt i baix a 180 gràus. Al principi més baix.Abans de treure el punxem i si surt net ja esta cuit.
Es pot adornar amb melmelada de maduixa o fruits del bosc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada