INGREDIENTS per 4 persones:
Un tall de Vedella lligada d’uns 800 grams (demanem a la carnisseria que ens l’arreglin),2 pastanagues,2 cebes, 3 tomaquets madurs, un ramet de llorer i farigola, 4grans alls , julivert, un raig de conyac, una picada feta de pinyons i safrá , sal , oli i una mica de llar de porc, Bolets frescos o confitats.
PREPARACIÓ:
Agafem una cassola i hi posem oli i una cullerada de llar , la vedella amb sal que es vagi rostint primer la deixem enrossir una mica a foc mès rapid, desprès abaixem el foc, a de coure a poc a poc i perque no s’anganxi i tirem una mica d’aigua, al cap d’una estona i posem les pastanagues pelades i a trossos ,el ram d’herbes i les cebes pelades i a trossos, esperem una estona que es vagi coent i desprès i afegim els tomaquets , els alls i el julivert, finalment el raig de conyac . Tot aixó ha d’estar unes dues hores al foc que quedi ben tova pero no es desfaci. Es fa el dia abans.
L’Endemà es deslliga la vedella i es talla a rodanxes fines i totes les verdures es passen pel turmix o s’aixafen amb una forquilla sino es volen tan triturades, el ram d’herbes es treu i es llença , llavors es posa tot a la cassola que faci la xup , xup i es posa la picada de pinyons i safrá .Si faltès suc si afegeix una mica d'aigua calenta.Ara afegim els bolets de llauna o naturals, si son naturals primer els haurem cuit amb una paella abans , es tasta i si esta bè de sal es deixa una estona que faci la xup , xup i ja es podrà servir ben calent.
Un plat per dies de festa ja que es prepara el dia abans i l’endemà l'acabem de preperar .
BON PRÒFIT.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada