INGREDIENTS per 4 persones:
Pasta filo
2 Pomes golden
50 gr. Sucre
Canyella en pols
Mantega
30 gr. Sucre glas
Gelat al gust (vainilla,xocolata,nata,torro…..)
PREPARACIÓ:
Tallar les pomes a quadrets petits i posar-les a un bol amb el sucre i la canyella en pols. Tallar rectangles de pasta filo de 9 x 6 cm .. Agafar de dos en dos els rectangles i posar una cullerada de poma en el centre i embolicar. Unir els extrems amb una mica d’aigua i tancar el raviolis. Pintar directament amb mantega fosa i posar una mica de sucre glas, introduir al forn calent a 180º fins que estigui daurat i molt cuixent. Mès o menys entre 10 i 15 minuts peró vigilant que no es cremi.
Treure del forn espolvorejar amb sucre glas i una mica de canyella.
Servir calent amb una bola de gelat al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada