Què necessitem?
Ingredients per 4 persones:
4 préssecs macos, madurs però ferms
1 terrina de gelat de préssec, nata , fruits secs o al gust de cadascú
1 ampolla de vi negre
120 gr, de sucre
1 canonet de canyella
Pell de llimona i taronja
Galetes tipus neules i fulles de menta per decorar
Com es fa?
Poseu a bullir el vi amb el sucre, la canyella i les pells de taronja i llimona en un pot no gaire ample.
Peleu els préssecs, talleu-los per la meitat i traieu-ne el pinyol.
Afegiu els préssecs al pot de manera que quedin coberts de vi. Deixeu-los coure fins que estiguin tous. Refredeu-los.
A l’hora de nuntar els plats o copes, poseu els mitjos prèssecs de cara amunt,amb una cullera sucada amb aigua feu una bola de gelat que muntareu a sobre dels mitjos préssecs i que tapareu amb les altres meitats dels préssecs de cap per avall. Si cal poseu-hi uns escuradent macos perquè s’aguantin.
Decoreu-ho amb fulles de menta i galetes, si voleu poseu una mica del vi bullit a les copes (que abans podeu haver espassit reduint-lo al foc o amb una mica de fècula dissolta en aigua).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada