dilluns, 30 de juliol del 2012

FILET O BISTEC DE VEDELLA AL PERBRE VERD


Ingredients per 4 persones:

4 bistecs o filets de vedella
oli, mantega
Grans de pebre verd uns 12 per cada tall de carn
1/4 de litre de crema de llet
conyac i whisky
sal i pebre negre

Preparació:

Salpebrar la carn.
Posar oli i mantega en una paella i fregir la carn al gust del comensal. Desprès reservar en una safata.
A la mateixa paella es tira un raig de conyac i un altre de whisky i els grans de pebre verd que abans haurem esvanditamb aigua. Deprès afegirem la crema de llet,remenant tot i procurant que no arribi a bullir, sino la crema de llet pot tallar.se. Tot seguit ho tirarem sobre el filet i ho servirem rapidament.

Per acompanyar es poden fer farcellets de mongeta tendra cuita i embolicats amb beicon i  passats per la paella que es daurin una mica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada