dilluns, 30 de juliol del 2012

Crema freda de pastanagues amb formatge fresc, "cebolli", papaia i nou moscada



Ingredients 6 persones:

600 gr, de pastanagues
100 gr, de porros
60 gr, formatge fresc que es desfaci
50 gr, de mantega
1 papaia
Sal al perfum de cardemom o sal Maldon, 4 pessics de nou moscada,pebre
“Cebollí” picat petit

Preparació:

Pelar les patanagues, netegar els porros i tallar-ho tot en fines rodanxes. Pelar la papaia , treure les granes i tallar-la a dauets. Reservar tot.

Amb una cassola amb mantega fregir les verdures sensa deixar-les dorar gaire, quan estan cubrir amb aigua i deixar-les bullir a foc lent. Quan son cuites ,triturar i passar pel xino.
Tornar a posar el foc amb sal i pebre, al cap d’uns minuts treure i posar-hi el formatge, la papaya (reservant uns quants dauets )i la nou moscada barrejar bè i posar a la navera.
Per servir es posa en plats de sopa o bols i es posa a sobre la crema uns dauets de papaia, cebolli ,una mica de sal al perfum de cardemom o maldon i una mica mès de nou moscada. Tambè es pot servir calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada