dissabte, 29 de desembre del 2012

Fruits vermells amb safrà i gelat de vainilla



        Què necessitem?
Ingredients per a 4 persones:

8 melindros
400 g de maduixes,gerds i altres fruits vermells
1 sobre de safrà
8 cullerades soperes de sucre
2 gots d’aigua
Una terrina de gelat de vainilla o tambè pot ser iogurt

Com es fa?
Primer de tot fem un xarop,amb un casso bullim l’aigua, el sucre i els pistils de safrà durant uns 10 minuts. Ho deixem refredar i el producte resultant el  guardem a la nevera.
Desprès posem la barreja de fruita al xarop.
Preparem els plats millor una mica fondos, a cada plat fem una base amb dos melindros i a sobre hi posem un parell de boles o porcions de gelat, llavors amb una cullera repartim pel plat i per sobre del gelat la fruita amb el xarop i els pistils de safrà.
Ja es pot servir a taula, son unes postres vistoses i refrescants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada