ALBERGINÍES FARCIDES
Ingredients:
Tomàquets madurs
1 ceba
Formatge ratllat
1 ou
Sal , oli i pebre negre
Preparació:
Tallem les albergínies a la llarga per la meitat. Fem uns talls a la polpa encreuats i les passem per la paella. A part fregim una mica la ceba i passem la carn picada; quan estigui li tirem una mica de tomàquet. Rasquem la polpa de les albergínies i l’afegim a la paella. Els donem un tomb. Afegim una mica de formatge ratllat i un pols de pa ratllat. També podem afegir ou batut. Omplim les barques de les albergínies. També els podem tornar a posar una mica de formatge ratllat per sobre, així com una mica de mantega , i tot seguit ho posem al forn a gratinar.
A l’hora de servir-ho ho fem en un plat fondo per poder posar-hi una mica de tomàquet fregit si ens hi agrada.
Boníssimes Núria!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Si son molt bones. Gràcies
EliminaNúria, jo n'he fet alguna vegada casa, però sempre em queden les barquetes crues. No les passes abans de farcir pel forn? O potser és que les faig massa ràpid al forn i no tenen temps de coure's abans de gratinar?
ResponEliminaRuben, primer les has de coure a la paella amb oli tapades i a foc no gaire alt,obertes per la maitat i fent uns talls a la carn. Ja veuràs com et queden tovetes per poder-les farcir desprès. Si veus que es volen cremar i no son cuites, pots afegir un raget molt petit d'aigua freda.
EliminaD'acord, ho provaré així :-)
Elimina