dissabte, 4 de maig del 2013

ALBERGINÍES FARCIDES
                                                     
Ingredients:

Carn picada de porc i/o vedella                           
Tomàquets madurs
1 ceba
Formatge ratllat
1 ou
Sal , oli i pebre negre

Preparació:

Tallem les albergínies a la llarga per la meitat. Fem uns talls a la polpa encreuats i les passem per la paella. A part fregim una mica la ceba i passem la carn picada; quan estigui li tirem una mica de tomàquet. Rasquem la polpa de les albergínies i l’afegim a la paella. Els donem un tomb. Afegim una mica de formatge ratllat i un pols de pa ratllat. També podem afegir ou batut. Omplim les barques de les albergínies. També els podem tornar a posar una mica de formatge ratllat per sobre, així com una mica de mantega , i tot seguit ho posem al forn a gratinar.
A l’hora de servir-ho ho fem en un plat fondo per poder posar-hi una mica de tomàquet fregit si ens hi agrada.
 

5 comentaris:

  1. Núria, jo n'he fet alguna vegada casa, però sempre em queden les barquetes crues. No les passes abans de farcir pel forn? O potser és que les faig massa ràpid al forn i no tenen temps de coure's abans de gratinar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ruben, primer les has de coure a la paella amb oli tapades i a foc no gaire alt,obertes per la maitat i fent uns talls a la carn. Ja veuràs com et queden tovetes per poder-les farcir desprès. Si veus que es volen cremar i no son cuites, pots afegir un raget molt petit d'aigua freda.

      Elimina
    2. D'acord, ho provaré així :-)

      Elimina