Fàcil i
natural
2
porros
1
patata (opcional)
Sal
,pebre negra molt i oli d'oliva
Aigua
bullent
Preparació:
Agafem
els porros els netegem i els tallem a rodanxes primes , nomes la part blanca,
també pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes primetes.
Amb
una olla i posem un raig d’oli i els porros i saltegem a foc mitja que es
coguin una mica , quan es comencen a daurar i afegim les pastanagues deixem
coure uns minuts remenant de tant en tant i ho salpebrem i si volem ara es el
moment de posar-hi una patata pelada i tallada a trossets i afegim l’aigua
bullint nomes que cobreixi i deixem
coure uns 25 minuts o fins que veiem que la pastanaga es desfà. Llavors ja ho
passem per la batedora fins que ens quedi una crema ben fina .
Es
un plat molt saludable i senzill.
Si
la volem mes condimentada s’hi pot posar formatge o entrebancs de pa, el gust
de cada ú.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada