dimecres, 6 de novembre del 2013

Crema de pastanaga


Fàcil i natural

Ingredients per 4 persones:

600 grams de pastanagues                            
2 porros
1 patata (opcional)
Sal ,pebre negra molt i oli d'oliva
Aigua bullent

Preparació:

Agafem els porros els netegem i els tallem a rodanxes primes , nomes la part blanca, també pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes primetes.
Amb una olla i posem un raig d’oli i els porros i saltegem a foc mitja que es coguin una mica , quan es comencen a daurar i afegim les pastanagues deixem coure uns minuts remenant de tant en tant i ho salpebrem i si volem ara es el moment de posar-hi una patata pelada i tallada a trossets i afegim l’aigua bullint nomes que cobreixi  i deixem coure uns 25 minuts o fins que veiem que la pastanaga es desfà. Llavors ja ho passem per la batedora fins que ens quedi una crema ben fina .
Es un plat molt saludable i senzill.

Si la volem mes condimentada s’hi pot posar formatge o entrebancs de pa, el gust de cada ú.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada