Ingredients per 4
persones:
3 cebes de Figueres
grosses
Oli d’oliva, sal i
pebre
Un raig de vi blanc
sec
Preparació:
Primer de tot si els
popets son una mica grans els podem escaldar uns 5 o 8 minuts en aigua bullent
, així assegurem que ens quedaran ben tous .
Netegem les cebes i
les tallem en juliana , les posem amb una cassola al foc amb un bon raig d’oli ,les
tapem i que es vaguin coent a foc baix molta estona ens han de quedar
confitades, si veiem que se’ns volem enrossir massa i anem afegint unes gotes
d’aigua i anem remenant de tant en tant. Han de coure una hora i mitja o mes.
Quan veiem que es van caramel·litza’n hi posem els popets sencers i si son mes
grossets els tallem a trossos , ho salpebrem i afegim una mica d’aigua i deixem
coure fins que estiguin tous ,llavors i afegim un raig de vi blanc sec i deixem
que s’evapori uns 5 minuts. Ja ho tindrem a punt de menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada