dimecres, 6 de novembre del 2013

POPETS AMB CEBA

Ingredients per 4 persones:

800 grams de popets (si els comprem frescos millor que els congelem uns dos dies perquè així quedaran mes tous a l’hora de coure)
3 cebes de Figueres grosses
Oli d’oliva, sal i pebre
Un raig de vi blanc sec

Preparació:
Primer de tot si els popets son una mica grans els podem escaldar uns 5 o 8 minuts en aigua bullent , així assegurem que ens quedaran ben tous .
Netegem les cebes i les tallem en juliana , les posem amb una cassola al foc amb un bon raig d’oli ,les tapem i que es vaguin coent a foc baix molta estona ens han de quedar confitades, si veiem que se’ns volem enrossir massa i anem afegint unes gotes d’aigua i anem remenant de tant en tant. Han de coure una hora i mitja o mes. Quan veiem que es van caramel·litza’n hi posem els popets sencers i si son mes grossets els tallem a trossos , ho salpebrem i afegim una mica d’aigua i deixem coure fins que estiguin tous ,llavors i afegim un raig de vi blanc sec i deixem que s’evapori uns 5 minuts. Ja ho tindrem a punt de menjar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada