Ingredients per 4
persones:
1 ceba de Figueres
grossa
5 tomàquets madurs
3 grans d’all,
julivert
Oli d’oliva, sal i un
raig de vi blanc
Preparació:
Agafem els calamars
els netegem de dins , els traiem la pell i els tallem a rodelles. Posem una
cassola al foc amb oli i afegim el calamars , tapem i deixem coure a foc mitjà
uns 20 minuts o fins que estiguin una mica tous, els anem remenant de tant en
tant.
Mentrestant pelem la
ceba i la tallem ben petita, el tomàquets els ratllem sense la pell , pelem els alls i els tallem ben petits. El
julivert també el tallem ben petit, ho reservem tot per anar-ho afegint a la
cassola.
Quan els calamars
estan una mica tovets i afegim la ceba i deixem coure uns minuts vigilant que
no se’ns cremi , nomes que se’n dauri una mica
, llavors i afegim els tomàquets ratllats , deixem coure uns 5 minuts ,
afegim els alls i deixem 2 minuts mes, ara es el moment de posar la sal . Posem
el julivert ben trinxat i el cap d’un minut i posem un bon raig de vi blanc
quan s’hagi evaporat una mica ja ho tindrem a punt per menjar.
Son boníssims com a
aperitiu, segon plat o els podeu fer amb pasta per exemple amb macarrons. Prove-ho i ja ho veureu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada