dissabte, 25 de gener del 2014

Calamars amb suquet a la cassola


 
Ingredients per 4 persones:

1 Kg de calamars
1 ceba de Figueres grossa
5 tomàquets madurs
3 grans d’all, julivert
Oli d’oliva, sal i un raig de vi blanc

Preparació:

Agafem els calamars els netegem de dins , els traiem la pell i els tallem a rodelles. Posem una cassola al foc amb oli i afegim el calamars , tapem i deixem coure a foc mitjà uns 20 minuts o fins que estiguin una mica tous, els anem remenant de tant en tant.
Mentrestant pelem la ceba i la tallem ben petita, el tomàquets els ratllem sense la pell  , pelem els alls i els tallem ben petits. El julivert també el tallem ben petit, ho reservem tot per anar-ho afegint a la cassola.
Quan els calamars estan una mica tovets i afegim la ceba i deixem coure uns minuts vigilant que no se’ns cremi , nomes que se’n dauri una mica  , llavors i afegim els tomàquets ratllats , deixem coure uns 5 minuts , afegim els alls i deixem 2 minuts mes, ara es el moment de posar la sal . Posem el julivert ben trinxat i el cap d’un minut i posem un bon raig de vi blanc quan s’hagi evaporat una mica ja ho tindrem a punt per menjar.


Son boníssims com a aperitiu, segon plat o els podeu fer amb pasta per exemple amb macarrons.     Prove-ho i ja ho veureu.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada