Ingredients per 4 persones:
4 Pomes golden grosses
Mantega
Conyac o Vi dolç
Una mica d’aigua
Necessitarem una plata per anar el forn I un buidador per treure el cor de les pomes.
Preparació:
Rentem les pomes i els hi tallem un trosset de dalt que sigui com un barret i el guardem ja que li tornarem a posar ,(ens farà de tapa).
Amb el buidador o un ganivet traiem tot el cor de la poma mirant de no foradar la poma de baix.Posem les pomes en una plata per anar el forn. El forat que ens ha quedat el mig de la poma i posem un trosset de mantega , una mica de sucre al gust de cada ù i unes gotes de conyac o vi dolç segons agradi mès dolç, tapem amb la part de barret que hem tret de la poma i afegim mig got d’aigua a la plata perque no s’enganxin les pomes i ja les podem posar el forn a 180graus , dalt i baix , uns 45 minuts aproximadament.
Queden molt gustoses i toves .Es poden menjar calentes o tèbies.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada