dimecres, 26 de març del 2014

CREMA DE XOCOLATA,MASCARPONE I PRÉSSEC

Dificultat: fàcil       temps de preparació: 30 minuts


Ingredients per 4 persones:

200 gr.(8 barretes) de xocolata nestlé  postres
200 ml.(1 got) de nata per muntar
200 gr. de mascarpone
3 préssecs naturals o amb almívar
4 cullerades de licor crema whisky

Preparació:

Amb un cassó posem 150 gr. (6 barretes) de xocolata a fondre al bany Maria o es pot fondre al microones,quan estigui fosa deixem refredar. Amb els 50 gr. (2 barretes) sobrants les fem filetejades amb l’ajuda d’un ganivet que talli.
Muntem lleugerament la nata la barregem amb el licor i el mascarpone una mica batut , llavors i afegim la xocolata fosa i tornem a remenar ajuntant les dues preparacions fins que veiem que la mescla agafa un aspecte mormolejat.
Pelem els préssecs si son naturals i els tallem a lamines, els repartim amb 4 copes o bols individuals de vidre. Cobrim amb la crema de xocolata i mascarpone i ho adornem amb la xocolata filetejada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada