dimecres, 26 de març del 2014

Peus de porc amb mongetes

Ingredients per 4 persones:

4 Peus de porc tallats en 4 trossos cada un
400 gr. de mongetes cuites (ganxet, santa Pau.....)
2 cebes
Llorer 3 fulles
8 grans d’all
3 tomàquets madurs
Picada (alls, ametlles, avellanes )
Vi blanc
Farina
Oli i sal

Preparació:

EL DIA ABANS : Amb una olla i posem aigua i quan arrenqui el bull i posem els peus a trossos juntament amb la ceba pelada ,un tomàquet net , el llorer, 4 grans d’all i sal. Ho deixem bullir fins que els peus estan tous però que no es desfacin una hora i mitja mes o menys.
Deixem reposar els peus amb el mateix suc.

L’endemà traiem els peus i els deixem escórrer, agafem una paella amb oli , quan es calent i posem els peus que abans haurem passat per farina , quan s’han enrossit,els reservem en una plata.
En una cassola fem un sofregit amb oli , ceba,tomàquet , quan el tenim i afegim la picada deixem coure 1 minut, afegim els peus, les mongetes i un bon raig de vi blanc, es deixa que faci la xup - xup. Si veiem que es beu molt el suc i podem posar una mica de suc de la cocció dels peus i si el sofregit ens queda molt clar i afegim una mica de farina.


  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada