Ingredients
per 4 persones:
4
Peus de porc tallats en 4 trossos cada un
400
gr. de mongetes cuites (ganxet, santa Pau.....)
2
cebes
Llorer
3 fulles
8
grans d’all
3
tomàquets madurs
Picada
(alls, ametlles, avellanes )
Vi
blanc
Farina
Oli
i sal
Preparació:
EL
DIA ABANS : Amb una olla i posem aigua i quan arrenqui el bull i posem els peus
a trossos juntament amb la ceba pelada ,un tomàquet net , el llorer, 4 grans
d’all i sal. Ho deixem bullir fins que els peus estan tous però que no es
desfacin una hora i mitja mes o menys.
Deixem
reposar els peus amb el mateix suc.
L’endemà
traiem els peus i els deixem escórrer, agafem una paella amb oli , quan es
calent i posem els peus que abans haurem passat per farina , quan s’han
enrossit,els reservem en una plata.
En
una cassola fem un sofregit amb oli , ceba,tomàquet , quan el tenim i afegim la
picada deixem coure 1 minut, afegim els peus, les mongetes i un bon raig de vi
blanc, es deixa que faci la xup - xup. Si veiem que es beu molt el suc i podem
posar una mica de suc de la cocció dels peus i si el sofregit ens queda molt
clar i afegim una mica de farina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada