dilluns, 26 de maig del 2014

CREMA DE CIGRONS AL PERFÚM DE ROMANÍ

INGREDIENTS PER 4 PERSONES:

400 gr. de cigrons bullits
100 gr. de pernil salat
4 cullerades de tomàquet fregit
1 pastanaga
1 porro
1 branca d’api
1 gra d’all
Un ramet de romaní, una fulla de llorer
¼ l de brou de carn i verdures
Oli, sal i pebre molt

MANERA DE FER:

Amb una olla ofegar amb oli ,l’all trossejat i la branca de romaní. Afegir les verdures trossejades i el llorer i coure-ho tot junt uns 10 minuts a foc suau. Escalfar el brou.
Afegir els cigrons, el brou calent i deixar coure 10 minuts mes. Salpebrar. Treure el llorer i la branca de romaní, passar-ho per la batedora fins que quedi un puré. Colar pel xino perquè ens quedi una crema fina.
Amb una paella fregir una mica el pernil tallat a trossets.

Servir la crema amb el pernil per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada