INGREDIENTS PER 4 PERSONES:
400 gr. de cigrons bullits
100 gr. de pernil salat
4 cullerades de tomàquet fregit
1 pastanaga
1 porro
1 branca d’api
1 gra d’all
Un ramet de romaní, una fulla de llorer
¼ l de brou de carn i verdures
Oli, sal i pebre molt
MANERA DE FER:
Amb una olla ofegar amb oli ,l’all trossejat
i la branca de romaní. Afegir les verdures trossejades i el llorer i coure-ho
tot junt uns 10 minuts a foc suau. Escalfar el brou.
Afegir els cigrons, el brou calent i deixar
coure 10 minuts mes. Salpebrar. Treure el llorer i la branca de romaní,
passar-ho per la batedora fins que quedi un puré. Colar pel xino perquè ens
quedi una crema fina.
Amb una paella fregir una mica el pernil
tallat a trossets.
Servir la crema amb el pernil per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada