Ingredients
per 6 persones:
2
taronges mitjanes i la seva pela ratllada
50
gr. d’ametlles torrades sense pell i picades
80
gr. de sucre
2
fulles de gelatina neutre
200
ml. De nata per muntar
2
cullerades de licor Frangelico o licor de
taronja
4
fulles de menta fresca
La
ratlladura d’una llimona
Una
mica de canyella en pols
DECORACIÓ:
Xarop
de xocolata i branquetes de menta
* 6
Motlles individuals humitejats amb aigua i una mica de sucre llustre
Manera
de preparar:
Primer
posar la gelatina amb aigua uns 10 minuts perquè s’estovi.
Ratllar
la pell de la taronja. Després treu-ne el suc i barreja amb el licor, la menta
picada, la ratlladura de llimona, el sucre,la canyella, la gelatina (ben
escorreguda) i la ratlladura de taronja.
Posar-ho
tot a bullir lentament sense deixar de remenar, uns 10 minuts.
Després,retirar-ho del foc i deixar-ho refredar.
Amb
un bol a part muntar la nata, ben muntada i afegir-la a poc a poc a la salsa de
taronja que ha d’estar ben freda . Afegir-hi les ametlles torrades(reservant un
grapadet per la decoració).Quan quedi com una crema la repartim els motlles.
Posem els motlles a la nevera i deixem que quallin o també els podem posar 10
minuts el congelador.
Desemmotllar
en platets i servir freda.
Decorar
amb una mica de xarop de xocolata, les ametlles que tenim reservades i una
branqueta de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada