dilluns, 26 de maig del 2014

DELÍCIA DE TARONJA

Ingredients per 6 persones:

2 taronges mitjanes i la seva pela ratllada
50 gr. d’ametlles torrades sense pell i picades
80 gr. de sucre
2 fulles de gelatina neutre
200 ml. De nata per muntar
2 cullerades de  licor Frangelico o licor de taronja
4 fulles de menta fresca
La ratlladura d’una llimona
Una mica de canyella en pols

DECORACIÓ:
Xarop de xocolata i branquetes de menta

* 6 Motlles individuals humitejats amb aigua i una mica de sucre llustre

Manera de preparar:

Primer posar la gelatina amb aigua uns 10 minuts perquè s’estovi.
Ratllar la pell de la taronja. Després treu-ne el suc i barreja amb el licor, la menta picada, la ratlladura de llimona, el sucre,la canyella, la gelatina (ben escorreguda) i la ratlladura de taronja.
Posar-ho tot a bullir lentament sense deixar de remenar, uns 10 minuts. Després,retirar-ho del foc i deixar-ho refredar.
Amb un bol a part muntar la nata, ben muntada i afegir-la a poc a poc a la salsa de taronja que ha d’estar ben freda . Afegir-hi les ametlles torrades(reservant un grapadet per la decoració).Quan quedi com una crema la repartim els motlles. Posem els motlles a la nevera i deixem que quallin o també els podem posar 10 minuts el congelador.
Desemmotllar en platets i servir freda.

Decorar amb una mica de xarop de xocolata, les ametlles que tenim reservades i una branqueta de menta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada