INGREDIENTS PER 4 PERSONES:
2 Picantons
1 Ceba
4 tomàquets madurs
1 decilitre de brandi
½ litre de brou d’au
Oli d’oliva, sal i pebre molt
PER LA PICADA :
20 gr. de xocolata (70% cacau)
12
ametlles torrades pelades
2
dents d’all
2 galetes Maria
1 branca de julivert
Sal i pebre
Preparació:
Tallem els picantons per la meitat, els netegem i els salpebrem per
dins i per fora.
Pelem i tallem la ceba ben petita, rentem els tomàquets, els pelem i
els ratllem.
Agafem una cassola , posem oli i fregim els escamarlans lleugerament,
els reservem. Amb el mateix oli i daurem els picantons, quan els tenim rossos
els traiem i els reservem.
A la mateixa cassola i posem la ceba i el tomàquet i ho sufragui’m a
foc lent, quan ho tenim i afegim els picantons i deixem coure 5 minuts, llavors
i afegim el brandi ho flamegem per evaporar l’alcohol.
Escalfem el brou d’au,l’afegim a la cassola i deixem coure 30 minuts a
foc suau.
Preparem el morter per fer la picada, i posem les ametlles, la xocolata
tallada a trossets petits, les galetes trossejades, els alls tallats a trossos
i el julivert net i tallat petit , ho piquem tot fins que s’integrin tots els
ingredients , afegim una mica de brou de la cocció ,ho rectifiquem amb sal i
pebre, remenem be i ho afegim a la cassola.
Remenem amb una cullera de fusta per integrar la picada amb el guisat,
ho deixem coure 15 minuts . Passat aquest temps hi afegim els escamarlans i que
faci la xup – xup tot junt uns 10 minuts mes. Ho servim ben calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada