dimarts, 10 de febrer del 2015

PICANTONS I ESCAMARLANS EL PARFÚM DE XOCOLATA


INGREDIENTS PER 4 PERSONES:

2 Picantons                                                                   
8 Escamarlans
1 Ceba
4 tomàquets madurs
1  decilitre de brandi
½ litre de brou d’au
Oli d’oliva, sal i pebre molt

PER LA  PICADA:
20 gr. de xocolata (70% cacau)
 12 ametlles torrades pelades
 2 dents d’all
2 galetes Maria
1 branca de julivert
Sal i pebre


Preparació:

Tallem els picantons per la meitat, els netegem i els salpebrem per dins i per fora.
Pelem i tallem la ceba ben petita, rentem els tomàquets, els pelem i els ratllem.
Agafem una cassola , posem oli i fregim els escamarlans lleugerament, els reservem. Amb el mateix oli i daurem els picantons, quan els tenim rossos els traiem i els reservem.
A la mateixa cassola i posem la ceba i el tomàquet i ho sufragui’m a foc lent, quan ho tenim i afegim els picantons i deixem coure 5 minuts, llavors i afegim el brandi ho flamegem per evaporar l’alcohol.
Escalfem el brou d’au,l’afegim a la cassola i deixem coure 30 minuts a foc suau.

Preparem el morter per fer la picada, i posem les ametlles, la xocolata tallada a trossets petits, les galetes trossejades, els alls tallats a trossos i el julivert net i tallat petit , ho piquem tot fins que s’integrin tots els ingredients , afegim una mica de brou de la cocció ,ho rectifiquem amb sal i pebre, remenem be i ho afegim a la cassola.  Remenem amb una cullera de fusta per integrar la picada amb el guisat, ho deixem coure 15 minuts . Passat aquest temps hi afegim els escamarlans i que faci la xup – xup tot junt uns 10 minuts mes. Ho servim ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada