INGREDIENTS PER 4
PERSONES:
*1 Lluç de kg.
dos-cents tallat a talls de 4 o 5 centímetres
* 200 gr. de cloïsses
* 8 llagostins
* 2 grans d’all
grossos
* 1 guindilla
* 4 cullerades
soperes de vinagre de Jerez ( que sigui bo)
* oli d’oliva, sal i
pebre molt
COM ES FA:
Rentem les cloïsses
i les posem amb un pot al foc , just perquè
s’obrin.
Agafem els talls de
lluç ,els salem i empebrem pel cantó de la pell. Amb una paella antiadherent hi
escalfem 3 cullerades d’oli i posem els talls de lluç, quan els tinguem una
mica rossets els triem i els posem a una plata per anar el forn (una mica gran)
on hi tindrem una mica d’oli. Escalfem
el forn a 200 graus, quan esta calent i posem la plata amb el lluç , ho coem 10
minuts. Desprès afegim les cloïsses i els llagostins i continuem la cocció 5
minuts mes i ja ho tindrem cuit.
Pelem els alls, els
tallem a lamines fines i els posem a fregir amb una paella amb 3 cullerades
d’oli juntament amb la guindilla tallada a trossos, ho fregim 1 minut i ho
apartem del foc , ho posem a una salsera o plat fondo , afegim el vinagre i ho
remenem be.
Emplatem el lluç amb
els llagostins i les cloïsses i a sobre ho reguem amb els alls,guindilla i
vinagre, ja ho podem servir de seguida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada