Ingredients per 4
persones:
·
2 manats
d’espàrrecs verds
·
300 gr.
de cues de gambes o llagostins crus i pelats
·
200 ml.
D’oli d’oliva
·
1 ceba
petita
·
2 patates
mitjanes
·
2 o 3
grans d’all
·
1 iogurt
natural
·
llet
·
1
cullerada petita de curri , sal i pebre molt
Elaboració:
Renteu els espàrrecs i els talleu petits. La ceba i les patates les
peleu i les talleu a trossos. En una olla i posem les verdures i ho cobrim just
d’aigua , ho posem a bullir uns 30 minuts aproximadament . Posem sal i pebre
abans de traure-ho del foc. Quan ho tingueu bullit ho tritureu i ho passeu pel
colador xinès per tal d’aconseguir una crema ben fina.
Barregeu el iogurt amb el curri, un rajolí de llet i una mica de sal.
Reserveu la salsa a la nevera.
En una paella amb oli d’oliva daureu els alls picats i afegiu les
gambes o llagostins, deixeu coure un
minut per cada banda i retireu la paella del foc i ho deixeu refredar dins
l’oli.
Muntatge del plat:
Poseu la crema calenta , les gambes al voltant i decorem amb la salsa
de iogurt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada