divendres, 29 de maig del 2015

CREMA D’ESPÀRRECS I LLAGOSTINS amb ALLADA I SALSA DE IOGURT AL CURRI


Ingredients per 4 persones:

·        2 manats d’espàrrecs verds
·        300 gr. de cues de gambes o llagostins crus i pelats
·        200 ml. D’oli d’oliva
·        1 ceba petita
·        2 patates mitjanes
·        2 o 3 grans d’all
·        1 iogurt natural
·        llet
·        1 cullerada petita de curri , sal i pebre molt

Elaboració:

Renteu els espàrrecs i els talleu petits. La ceba i les patates les peleu i les talleu a trossos. En una olla i posem les verdures i ho cobrim just d’aigua , ho posem a bullir uns 30 minuts aproximadament . Posem sal i pebre abans de traure-ho del foc. Quan ho tingueu bullit ho tritureu i ho passeu pel colador xinès per tal d’aconseguir una crema ben fina.

Barregeu el iogurt amb el curri, un rajolí de llet i una mica de sal. Reserveu la salsa a la nevera.

En una paella amb oli d’oliva daureu els alls picats i afegiu les gambes o llagostins,  deixeu coure un minut per cada banda i retireu la paella del foc i ho deixeu refredar dins l’oli.

Muntatge del plat:

Poseu la crema calenta , les gambes al voltant i decorem amb la salsa de iogurt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada