divendres, 29 de maig del 2015

CREMA DE XOCOLATA BLANCA AMB FRUITS VERMELLS


INGREDIENTS PER 4 PERSONES:
 
*200 ml(1 got) de nata per muntar
*150 gr. de xocolata blanca per fondre
*200 gr. de Maduixots
*100 gr. de maduixes petites o gerds
*100 gr. de sucre
* Fulles de menta fresca

A CUINAR-HO:

Rentem la menta i la tallem ben petita. Netegem els maduixots i els tallem a lamines , rentem les maduixes o gerds i les barregem en un bol amb els maduixots i escampem el sucre i la menta picada. Ho posem a la nevera i ho deixem macerar mínim una hora .

Posem la nata en un cassó i l’escalfem el foc sense que arribi a bullir , la retirem i afegim la xocolata trossejada , anem remenant fins a obtenir una crema homogènia i desprès la deixem refredar.

Escorre’m la fruita i amb el suc que ens queda el barregem a la crema de xocolata.

PRESENTACIÓ :

Repartim la crema a 4 plats o bols i posem unes cullerades de fruites vermelles al centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada