INGREDIENTS PER 4
PERSONES:
*200 ml(1 got) de
nata per muntar
*150 gr. de xocolata
blanca per fondre
*200 gr. de Maduixots
*100 gr. de maduixes
petites o gerds
*100 gr. de sucre
* Fulles de menta
fresca
A CUINAR-HO:
Rentem la menta i la
tallem ben petita. Netegem els maduixots i els tallem a lamines , rentem les
maduixes o gerds i les barregem en un bol amb els maduixots i escampem el sucre
i la menta picada. Ho posem a la nevera i ho deixem macerar mínim una hora .
Posem la nata en un
cassó i l’escalfem el foc sense que arribi a bullir , la retirem i afegim la
xocolata trossejada , anem remenant fins a obtenir una crema homogènia i
desprès la deixem refredar.
Escorre’m la fruita i
amb el suc que ens queda el barregem a la crema de xocolata.
PRESENTACIÓ :
Repartim la crema a 4
plats o bols i posem unes cullerades de fruites vermelles al centre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada