Ingredients per 4
persones:
*1,300 kg. De
pollastre tallat petit
*1/2 got de vinagre
blanc
* ½ got de vi dolç
*1/2 got de vi blanc
*1/2 cullerada de
sucre
*sal , pebre molt,
julivert picat
* oli, 3 grans d’all
*1/2 pinya natural o
en conserva
Manera de fer:
1.
Agafem
els trossets de pollastre i els salem, els posem a fregir a una paella amb oli
juntament amb els grans d’all. Quan els tenim fregits els passem a una cassola
on hi posarem una mica d’oli de fregir i
afegirem la pinya tallada a trossets, el vinagre, el sucre, el vi blanc i el
dolç i una de pebre .
2.
Es deixa
coure durant 25 minuts, fins que la salsa es redueixi i quedi lleugerament
espessa.
3.
Es posa a
sobre escampat julivert picat. Es col·loca en una plata de servir i llest per
menjar.
*Es pot acompanyar d’una compota de pomes.
Per la compota es necessita : pomes,
aigua i sal.
Preparació:
Pelem les pomes i els traiem les granes. Les tallem i les bullim amb un xic de sal i aigua.
Escorrem les pomes sense llençar el suc i les triturem. Si ens queden massa
espesses hi podem posar una mica d’aigua del bullit. Ens ha de quedar una
consistència com de melmelada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada