dilluns, 26 de maig del 2014

POLLASTRE AMB PINYA

Ingredients per 4 persones:

*1,300 kg. De pollastre tallat petit
*1/2 got de vinagre blanc
* ½ got de vi dolç
*1/2  got de vi blanc
*1/2 cullerada de sucre
*sal , pebre molt, julivert picat
* oli, 3 grans d’all
*1/2 pinya natural o en conserva

Manera de fer:

1.    Agafem els trossets de pollastre i els salem, els posem a fregir a una paella amb oli juntament amb els grans d’all. Quan els tenim fregits els passem a una cassola on hi posarem  una mica d’oli de fregir i afegirem la pinya tallada a trossets, el vinagre, el sucre, el vi blanc i el dolç i una de pebre .
2.    Es deixa coure durant 25 minuts, fins que la salsa es redueixi i quedi lleugerament espessa.
3.    Es posa a sobre escampat julivert picat. Es col·loca en una plata de servir i llest per menjar.
*Es pot acompanyar d’una compota de pomes.
Per la compota es necessita :  pomes, aigua i sal.
Preparació:

Pelem les pomes i els traiem les granes. Les tallem  i les bullim amb un xic de sal i aigua. Escorrem les pomes sense llençar el suc i les triturem. Si ens queden massa espesses hi podem posar una mica d’aigua del bullit. Ens ha de quedar una consistència com de melmelada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada