Ingredients:
·
400 gr. de carbassa sense pell
·
100 gr. d’oli de gira-sol
·
3 ous
·
150 gr. de sucre morè o potser blanc( a gust de cada ú)
·
100 gr. de coco ratllat
·
100 gr. de farina
·
1 sobre de llevat “ Royal”
·
Un polsim de sal
·
La pell de mitja llimona ratllada
Preparació:
Agafem
la carbassa sense pell i la tallem a daus, la posem amb una plata per anar el
forn amb una mica d’oli i la deixem coure fins que estigui tova, uns 25 minuts.
Forn a 180 graus dalt i baix.
Un cop cuita la xafem amb una forquilla i la posem
en un bol gran i afegim l’oli, els ous i la sal i ho barregem tot amb a mà ho
amb batedora. Quan estiguin els ous ben barrejats i afegim el sucre, el coco,
la farina i el llevat tamisats. Incorporem la pell de llimona ratllada i ho
barregem bé.
En
un motlle antiadherent o untat amb mantega aboquem la pasta i ho coem al forn a
175 graus , dalt i baix, uns 30 minuts. Abans de treure del foc la punxarem per
assegurar-nos que esta cuita la coca.
La
podem decorar amb coco ratllat i sucre llustre per sobre.
La
deixem refredar i ja ens la podrem menjar !!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada