dijous, 13 d’octubre del 2016

COCA DE CARBASSA I COCO

Ingredients:

·        400 gr. de carbassa sense pell
·        100 gr. d’oli de gira-sol
·        3 ous
·        150 gr. de sucre morè o potser blanc( a gust de cada ú)
·        100 gr. de coco ratllat
·        100 gr. de farina
·        1 sobre de llevat “ Royal”
·        Un polsim de sal
·        La pell de mitja llimona ratllada

Preparació:

Agafem la carbassa sense pell i la tallem a daus, la posem amb una plata per anar el forn amb una mica d’oli i la deixem coure fins que estigui tova, uns 25 minuts. Forn a 180 graus dalt i baix. 
Un cop cuita la xafem amb una forquilla i la posem en un bol gran i afegim l’oli, els ous i la sal i ho barregem tot amb a mà ho amb batedora. Quan estiguin els ous ben barrejats i afegim el sucre, el coco, la farina i el llevat tamisats. Incorporem la pell de llimona ratllada i ho barregem bé.
En un motlle antiadherent o untat amb mantega aboquem la pasta i ho coem al forn a 175 graus , dalt i baix, uns 30 minuts. Abans de treure del foc la punxarem per assegurar-nos que esta cuita la coca.
La podem decorar amb coco ratllat i sucre llustre per sobre.

La deixem refredar i ja ens la podrem menjar !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada