Ingredients per 4 persones:
>1 conill
>1 bol de Sucre
>Sal
>1 got de Vinagre de vi
>Panses de Corint i pinyons uns 100grs de cada
>Oli d’oliva
Per acompanyar : 4 pomes al forn
Per fer les pomes al forn, només cal retallar-les
una mica, posar-les amb una plata amb una mica d’aigua i deixar que es vagin
coent fins que estiguin toves.
Preparació del conill:
Tallem el conill a trossos i salem . Agafem una
cassola amb oli i posem els trossos de conill, tapem , deixem que es rosteixin
i coguin una mica. Després i posem sucre en abundància fins que recobreixi tot
el conill, i posem també el got de vinagre. Ho deixem coure fins que redueixi
el vinagre.
Hi afegim les panses i pinyons i es deixa que vagi
coent tot junt durant una estona, fins que veiem que el suc s’ha reduït una
mica i el conill s’ha cuit i rostit del tot. Llavors i posem les pomes que hem
fet el forn i deixem 2 minuts que s’impregnin tots els sabors.
Cap a taula!!!!
Posem uns talls de conill a cada
plat, una poma a l’extrem i el suc amb tots els seus complements per sobre.
A gaudir!!!!!!!!!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada