dijous, 13 d’octubre del 2016

CONILL AGREDOLÇ

Ingredients per 4 persones:

>1 conill
>1 bol de Sucre
>Sal
>1 got de Vinagre de vi
>Panses de Corint i pinyons uns 100grs de cada
>Oli d’oliva

Per acompanyar : 4 pomes al forn

Per fer les pomes al forn, només cal retallar-les una mica, posar-les amb una plata amb una mica d’aigua i deixar que es vagin coent fins que estiguin toves.

Preparació del conill:

Tallem el conill a trossos i salem . Agafem una cassola amb oli i posem els trossos de conill, tapem , deixem que es rosteixin i coguin una mica. Després i posem sucre en abundància fins que recobreixi tot el conill, i posem també el got de vinagre. Ho deixem coure fins que redueixi el vinagre.
Hi afegim les panses i pinyons i es deixa que vagi coent tot junt durant una estona, fins que veiem que el suc s’ha reduït una mica i el conill s’ha cuit i rostit del tot. Llavors i posem les pomes que hem fet el forn i deixem 2 minuts que s’impregnin tots els sabors.

Cap a taula!!!!
 Posem uns talls de conill a cada plat, una poma a l’extrem i el suc amb tots els seus complements per sobre.


A gaudir!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada