Ingredients per 4 o 6 persones:
*300 gr. de carbassó
*300 gr. de formatge fresc (potser desnatat, menys
calories)
*100 cc de vi blanc
*2 porros
*3 ous
*2 grans d’all
*300 gr. de puré de tomàquet
*Julivert, orenga i alfàbrega
*Oli , sal i pebre
PREPERACIÓ:
Netegem els porros i els tallem a rodanxes primetes , els
posem a una paella amb una mica d’oli i els fregim fins que estiguin
transparents, llavors hi afegim el carbassó pelat i tallat a daus. Ho coem tot
junt a foc fort uns 7 minutets. Salpebrem , afegim el vi blanc i deixem reduir.
Batem els ous salpebrats i barregem el carbassó cuit i el
julivert picat, llavors , posem el formatge fresc i ho barregem tot.
Posem la barreja en motlles individuals , repartint be el
carbassó i el formatge fresc. Posem els motlles en una safata amb aigua ja que
ho coem el bany maria, al forn a 180 graus uns 40 minuts. Abans de treure del forn els punxem per veure si son cuits.
Per fer el llit de tomàquet:
Els alls pelats i tallats a lamines els fregim amb una
paella amb un raig d’oli, quan estan rossos els traiem i llavors afegim el puré
de tomàquet salpebrem i posem una mica d’orenga i alfàbrega picades. Ho deixem
coure a foc suau uns 20 minuts.
Posem un llit de tomàquet i a sobre el flam desemmotllat
i ho decorem amb unes fulletes d’alfàbrega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada